Als hobbykwekers hebben we ons huis ingericht als cattery zodat katten en hun kittens er op de best mogelijke manier verzorgd kunnen worden. Wij specialiseren ons in gezonde, sterke en raszuivere Brits Korthaarkatten. Onze cattery is erkend door de Dienst Dierenwelzijn. Wij worden gecontroleerd en houden ons aan alle wettelijke voorschriften. 

Het belang van de katten en hun kleintjes staat voorop: ze hebben veel ruimte zowel binnen als buiten en krijgen een uitgebalanceerde voeding, De katten worden met veel liefde verzorgd en krijgen medische begeleiding van een dierenarts. De kittens groeien op in onze leefruimte zodat ze sociaal opgroeien: ze zijn gewoon aan de aanwezigheid van mensen en andere katten. Voor bevallingen en de periode daarna is er een speciaal ingerichte kittenkamer. Onze poezen  kunnen altijd via een kattenluik naar buiten naar de grote buitenren met gesloten brug naar een groot, deels overdekt terras in de tuin.

ONZE CATTERY


Wij zijn hobbykwekers en hebben ons huis ingericht als cattery zodat katten en hun kittens er op de best mogelijke manier verzorgd kunnen worden. Wij specializeren ons in gezonde, sterke en raszuivere Brits Korthaarkatten. 


Hygiëne

Hygiëne is zeer belangrijk.
Elke dag worden de kattenbakken gezuiverd, de vele krabpalen binnen en buiten worden gestofzuigd, er wordt regelmatig gepoetst met speciaal ontsmettingsmiddel.

De nieuwe ren is ideaal om de katten op eigen initiatief naar buiten te laten.  Ze hebben zeer veel ruimte, speelgoed, speelruimte, ruimte om indien gewenst afstand te houden. Vanuit de ren hebben ze zicht op al hetgeen zich afspeelt in de tuin. Zo hebben ze voldoende afleiding.